SOCIETATEA CIVILA IN SECTOARELE CAPITALEI (pentru pagina Web, clic pe denumire):

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Editura Litera își așteaptă cititorii cu o ofertă editorială bogată și reduceri de preț, la standul său din Pavilionul Central al Romexpo, în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2015, în perioada 18-22 noiembrie


Printre noutățile editoriale pe care Litera le-a pregătit se numără Lupta mea . Cartea întâi: Moartea unui tată, scrisă de Karl Ove Knausgård și distinsă cu Premiul Criticilor Norvegieni, O cale îngustă spre nordul îndepărtat de Richard Flanagan, câștigătoarea Premiului Man Booker 2014 și De ce eșuează națiunile. Originile puterii, ale prosperității și ale sărăciei scrisă de doi dintre cei mai importanți experți din lume în domeniul dezvoltării: Daron Agemoglu și James A. Robinson.
Editura Litera
Noile albume pentru pasionații de vinuri, călătorii, spiritualitate și dezvoltare personală  sunt cele mai potrivite alegeri pentru un cadou deosebit: Atlasul mondial al vinului, de Hugh Johnson și Jancis Robinson, 1000 de vinuri excelente, Ocolul pământului în 80 de minuni, Capitalele Europei, Cele mai frumoase orașe, Biblia ilustrată. Repovestită și explicată, Psihologie. Idei fundamentale.  

Pentru copii, Litera Mică a pregătit cele mai noi și camptivante serii de cărți Disney: Descendenții, Bunul dinozaur, Întors pe dos și Regatul de gheață. Specialiștii în educație pot alege colecția Academia copiilor isteți, care îi ajută pe cei mici să dobândească principalele abilități de învățare.
Vizitatorii standului Litera se vor bucura de reduceri de preț de până la 75%, vouchere cu sume între 12 și 15 lei, lansări în prezența unor mari personalități și acțiuni dedicate copiilor.
Împreună cu Uber, Litera va asigura transportul gratuit la Gaudeamus tuturor celor care folosesc serviciul Uber pentru prima dată! Tot ce trebuie să facă doritorii este să își activeze GPS-ul, să își instaleze aplicația Uber și cel mai apropiat șofer, înregistrat în baza de date Uber, se va opri să îl ducă la Gaudeamus. Pe drum, călătorii pot răsfoi cărți din colecțiile Clasici moderni și Thriller, iar o dată ajunși la târg pot profita de reducerea de 30% oferită la câteva titluri Litera, în baza voucherului primit.

Lista evenimentelor Litera la Gaudeamus 2015 :

Vineri, 20 noiembrie, ora 10.00
Lansare seria Descendentii
Invitați: Roxana Totoli și cititorii pasionați de povești ecranizate
Vineri, 20 noiembrie, ora 17.00
Lansare De ce eșuează națiunile. Originile puterii, ale prosperității și ale sărăciei de Daron Acemoglu și James A. Robinson
Invitați: Theodor Paleologu, Ion Bogdan Lefter, Bedros Horasangian

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 11.00
Atelier de lectură Regatul de gheață. Cele mai frumoase povești
Invitat: Monica Davidescu
Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 13.00
Lansare O cale îngustă spre nordul îndepărtat de Richard Flanagan
Invitați: Ciprian Măceșaru, Bedros Horasangian. Lectură: Maia Morgenstern
Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 14.30
Lansare Atlasul mondial al vinului de Hugh Johnson și Jancis Robinson
Invitați: Mircea Dinescu, Cătălin Păduraru
Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 17.30
Lansare Lupta mea. Cartea întâi: Moartea unui tată de Karl Ove Knausgård
Invitați:Tove Bruvik Westberg, Laura Câlțea, Ioana Andreea Mureșan, Bedros Horasangian

Despre Editura Litera
Litera – Un sfert de secol de cărți!

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. S-au împlinit, așadar, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte

Mihaela Voda - PR Coordinator
www.litera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu